Breathe Tech

Personvern

1. Innledning

Breathe Tech Ltd, et selskap registrert i England og Wales under registreringsnummer 10996278, er handelsselskapet bak merkevaren BREATHE. Vi er sterkt opptatt av å beskytte personvernet ditt mens vi samhandler med innholdet, produktene og tjenestene våre.

Formålet med denne personvernreglene er å forklare hvordan vi samler inn og behandler dine personopplysninger, hvordan vi beskytter dem og hvordan vi hjelper deg med å utøve dine rettigheter.

Denne policyen gjelder der vi opptrer som en databehandler med hensyn til personopplysningene til våre besøkende og tjenestebrukere av nettstedet; med andre ord, hvor vi bestemmer formålene og virkemidlene for behandlingen av personopplysningene.

I denne policyen refererer "vi", "oss" og "vår" Breathe Tech Ltd.

Vårt mål er å gi deg en tilfredsstillende online opplevelse, samtidig som du lar deg kjøpe produkter på nettet, vel vitende om at informasjonen din er sikker og ikke blir gitt videre til noen tredjepart.

Breathe Tech Ltd. eier følgende nettsteder som gjelder denne personvernpolitikken:

https://www.breathe-tech.com/

https://help.breathe-tech.com/

2. Hvordan bruker vi dine personlige data

Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøp og salgsprosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse.

Når du blar i butikken vår, vi også automatisk få datamaskinens internettprotokoll (IP) -adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss med å lære om din nettleser og operativsystem.

E-post markedsføring (hvis relevant): Med din tillatelse, kan vi sende deg e-post om vår butikk, nye produkter og andre oppdateringer.

3. samtykke

Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekreft kredittkortet ditt, bestill en bestilling, ordne levering eller returnere et kjøp, vi innebærer at du samtykker i at vi samler inn den og bruker den bare av den spesifikke årsaken.

Hvis vi ber om din personlige informasjon til en sekundær årsak, som markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte for din uttrykt samtykke, eller gi deg en mulighet til å si nei.

Hvis du etter at du har valgt å ombestemme deg, kan trekke tilbake samtykket ditt for at vi skal kontakte deg, for fortsatt innsamling, bruk eller avsløring av informasjonen din, når som helst, ved å kontakte oss på support@breathe-tech.com eller mailer oss til:

Breathe Tech Ltd.
Kemp House
160 Byvei
London
EC1V 2NX
Storbritannia
Hver e-post vi sender har muligheten til å melde deg av fremtidige markedsføringskampanjer.

4. samtykke

Vi kan avsløre din personlige informasjon dersom vi er pålagt ved lov å gjøre det, eller hvis du bryter våre vilkår for bruk.

5. Shopify

Butikken vår er hostet på Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data lagres gjennom Shopifys datalagring, databaser og den generelle Shopify-applikasjonen. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur.

BETALING:

Hvis du velger en direkte betaling gateway for å fullføre kjøpet, lagrer Shopify dine kredittkortdata. Den er kryptert gjennom betalingskortindustrien Datasikkerhetsstandard (PCI-DSS). Dine kjøpstransaksjonsdata lagres kun så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpetransaksjonen din. Etter at det er fullført, slettes informasjonen om kjøpstransaksjonen din.

Alle direkte betaling gateways overholder standarder fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover.

PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.

For mer innsikt, kan det være lurt å lese Shopifys vilkår for bruk eller personvernerklæring.

Vi lagrer ikke eller har tilgang til kredittkortinformasjonen din. Breathe Tech Ltd nettsteder drives av Shopify som er sertifisert Nivå 1 PCI DSS-kompatibel. Mer informasjon finner du her.

6. Tredjeparts tjenester

Generelt vil tredjepartsleverandørene som brukes av oss, bare samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den utstrekning som er nødvendig for at de skal kunne utføre de tjenestene de tilbyr til oss.

Imidlertid har enkelte tredjepartsleverandører, for eksempel betalingsgateways og andre betalingsformidlingsprosessorer, deres egne retningslinjer for personvern i forhold til den informasjonen vi må gi til dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner.

For disse leverandørene anbefaler vi at du leser deres retningslinjer for personvern, slik at du kan forstå måten din personlige informasjon vil bli håndtert av disse leverandørene på.

Husk spesielt at enkelte tilbydere kan være lokalisert i eller ha fasiliteter som ligger i en annen jurisdiksjon enn enten du eller oss. Så hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenester fra en tredjeparts tjenesteleverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen (ene) der den aktuelle tjenesteleverandøren eller dens anlegg ligger.

Som et eksempel, hvis du befinner deg i Canada og transaksjonen er behandlet av en betaling gateway som ligger i USA, så din personlige informasjon som brukes i å fullføre denne transaksjonen kan være pliktig etter USA lovgivning, herunder Patriot Act.

Når du forlater butikken vår hjemmeside eller blir omdirigert til en tredjeparts nettside eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt denne personvernerklæringen eller vår nettVilkårene.

LENKER:

Når du klikker på linker på vår butikk, kan de henvise deg bort fra vår side. Vi er ikke ansvarlig for personvernet på andre nettsteder, og oppfordrer deg til å lese deres personlige opplysninger.

Vi ønsker å være så åpne og transparente med våre brukere som mulig, så nedenfor er en liste over tredjepartsplattformer vi bruker med en kort forklaring på hvorfor vi bruker dem og deres tilhørende personvernpolitikk:

Shopify - Dette er vertsplattformen som vi bruker for våre nettsteder, noe som betyr at det er den primære kilden for transaksjoner som gjøres. Shopify er en sertifisert nivå 1 PCI DSS-kompatibel plattform. Shopifis personvernregler

Google Analytics - Vi bruker Google Analytics for å bedre forstå publikumsatferd på våre nettsteder og for å hjelpe oss med å forbedre brukeropplevelsen. Personvernregler for Google Analytics

Google Adwords - Vi bruker Google Adwords og andre lignende Google-tjenester for annonseringsformål, som inkluderer remarketing gjennom bruk av informasjonskapsler (se avsnitt 7 i denne policyen for mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler). Besøk Googles personvernregler for en full forståelse av dataene som Google har delt til annonsører.

Facebook - Vi bruker Facebook til annonseringsformål, som inkluderer remarketing gjennom bruk av informasjonskapsler (se Avsnitt 7 for mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler). Facebook personvern

Sumo meg - Sumo Me-popup-en Breathe Tech Ltd. nettsteder lar deg motta en rabattkode til vår nettbutikk i bytte mot å abonnere på vår e-postliste. Hvis du ønsker å velge bort mottak av markedsføringsmateriell, kan du ganske enkelt oppdatere innstillingene dine ved å bruke avmeldingslenken i en e-post som sendes eller e-post til support@breathe-tech.com Sumo personvernregler

Fet app - En Shopify-app som ble brukt til å tilby de mest relevante produktene til deg under din online handleopplevelse på vår hjemmeside. Bold Commerce personvernregler

Stripe - Betalingsportalen som vi bruker for å behandle kredittkortbetalinger når vi sjekker ut. Stripe er revidert av en uavhengig PCI Qualified Security Assessor (QSA) og er sertifisert som PCI Level 1 Service Provider. Personvernregler for Stripe

PayPal - Brukes til å behandle PayPal-transaksjoner når du sjekker ut. PayPal har oppnådd PCI DSS-sertifisering. PayPal personvernregler

Klarna - I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, vi tilbyr deg følgende betalingsalternativer. Betalingen skal skje til Klarna:

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsalternativer, overfører vi til Klarna visse aspekter av din personlige informasjon, for eksempel kontakt- og ordredetaljer, for at Klarna kan vurdere om du kvalifiserer for betalingsalternativene dine og for å skreddersy betalingsalternativene for deg. Generell informasjon om Klarna kan du finne her. Dine personopplysninger blir håndtert i samsvar med gjeldende databeskyttelseslov og i samsvar med informasjonen i Klarnas Personvernerklæring.

Mer informasjon og Klarnas brukerbetingelser kan du finne her.

7. Sikkerhet

Vi tar de nødvendige tekniske og organisatoriske forholdsregler for å sikre dine personlige data og for å forhindre tap, misbruk eller endring av dine personlige data.

Vi lagrer alle dine personlige data på sikre servere, personlige datamaskiner og mobile enheter, og i sikre manuelle registreringssystemer.

Du erkjenner at overføring av ukrypterte (eller utilstrekkelig krypterte) data over Internett er iboende usikker, og vi kan ikke garantere sikkerheten for data som sendes over internett.

Du bør sørge for at passordet ditt ikke er gjengitt for å bli gjettet, enten av en person eller et dataprogram. Du er ansvarlig for å holde passordet du bruker for å få tilgang til nettstedet ditt konfidensielt, og vi vil ikke spørre deg om passordet ditt (unntatt når du logger deg på vår nettside).

8. kjeks

En informasjonskapsel er en fil som inneholder en identifikator (en streng med bokstaver og tall) som sendes av en webserver til en nettleser og lagres av nettleseren. Identifikatoren sendes deretter tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi publikum en best mulig opplevelse. Nedenfor er en liste over informasjonskapsler som vi bruker gjennom Shopify. Du kan fjerne informasjonskapselen din når som helst ved å gå inn i nettleserens innstillinger.

_session_id, unikt token, sessional, Tillater Shopify å lagre informasjon om økten din (henvisning, destinasjonsside, etc).

_shopify_visit, ingen data holdt, Persistent for 30 minutter fra det siste besøket, Brukes av vår leverandør av intern statistikk for å registrere antall besøk

_shopify_uniq, ingen data holdt ut, utløper midnatt (i forhold til besøkende) neste dag, teller antall besøk til en butikk av en enkelt kunde.

Vogn, unikt token, vedvarende for 2 uker, Lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din.

_secure_session_id, unikt token, sessional

Vi bruker også informasjonskapsler for å gi oss innsikt i nettstedstrafikk gjennom Google Analytics og bestemme den generelle ytelsen og effektiviteten til markedsføringskampanjer fra plattformer som Facebook og Google Adwords. Dette brukes som kvantitative data for å skape en bedre brukeropplevelse, og ikke på noe tidspunkt henter vi dine personopplysninger fra slike plattformer.

9. dine rettigheter

Du har rett til å bekrefte om vi behandler dine personopplysninger eller ikke, og hvor vi gjør det, tilgang til personopplysningene, sammen med viss tilleggsinformasjon. Denne tilleggsinformasjonen inneholder detaljer om formålene med behandlingen, kategoriene av personopplysninger som gjelder og mottakere av personopplysningene. Forutsatt at andres rettigheter og friheter ikke blir berørt, vil vi gi deg en kopi av dine personopplysninger. Den første kopien vil bli gitt gratis, men ekstra kopier kan pålegges et rimelig gebyr.

Du har rett til å få unøyaktige personopplysninger om deg utbedret og, med hensyn til behandlingens formål, å ha ufullstendige personopplysninger om deg som er fullført.

I noen tilfeller har du rett til å slette personopplysningene dine uten unødig forsinkelse. Disse omstendighetene inkluderer: personopplysningene er ikke lenger nødvendige i forhold til formålene de ble samlet inn eller behandlet på annen måte; du trekker tilbake samtykke til samtykkebasert behandling; du motsetter deg behandlingen i henhold til visse regler i gjeldende databeskyttelseslov; behandlingen er for direkte markedsføring; og personopplysningene er behandlet ulovlig. Imidlertid er det unntak av retten til sletting. De generelle unntakene inkluderer hvor behandling er nødvendig: for å overholde en juridisk forpliktelse eller for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav.

Under noen omstendigheter har du rett til å begrense behandlingen av dine personlige data. Disse omstendighetene er: du bestrider nøyaktigheten av personopplysningene; behandling er ulovlig, men du motsetter sletting; Vi trenger ikke lenger personopplysningene for vår behandling, men du krever personopplysninger for etablering, trening eller forsvar av rettslige krav; og du har protestert mot behandling, i påvente av bekreftelsen av denne innsigelsen. Når behandlingen er begrenset på dette grunnlag, kan vi fortsette å lagre dine personlige data. Vi vil imidlertid bare ellers behandle det: med ditt samtykke; for etablering, utøvelse eller forsvar av rettslige krav for beskyttelse av rettighetene til en annen fysisk eller juridisk person eller av hensyn til viktig offentlig interesse.

Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger av grunner knyttet til din spesielle situasjon, men bare i den utstrekning at det juridiske grunnlaget for behandlingen er at behandlingen er nødvendig for: utførelsen av en oppgave utført i offentlig interesse eller i utøvelse av enhver offisiell myndighet i oss eller formålene med de legitime interessene som forfølges av oss eller av en tredjepart. Hvis du gjør en slik innsigelse, vil vi slutte å behandle personlige opplysninger, med mindre vi kan demonstrere overbevisende legitime grunner for behandlingen som tilsidesetter dine interesser, rettigheter og friheter, eller behandlingen er for etablering, trening eller forsvar av rettslige krav.

Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personlige data for direkte markedsføringsformål (inkludert profilering for direkte markedsføring). Hvis du gjør en slik innsigelse, vil vi slutte å behandle dine personlige data for dette formålet.

Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger for vitenskapelige eller historiske forskningsformål eller statistiske formål av grunner knyttet til din spesielle situasjon, med mindre behandlingen er nødvendig for utførelsen av en oppgave utført av hensyn til allmennhetens interesse.

I den grad det juridiske grunnlaget for behandlingen av dine personlige data er:

og slik behandling utføres med automatiserte midler, har du rett til å motta dine personlige data fra oss i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format. Denne rett gjelder imidlertid ikke hvor det vil påvirke andres rettigheter og friheter negativt.

Hvis du vurderer at behandlingen av din personlige informasjon bryter lovene om databeskyttelse, har du en juridisk rett til å inngi en klage til en tilsynsmyndighet som er ansvarlig for databeskyttelse. Hvis du er bosatt i EU, kan du gjøre det i EUs medlemsland hvor du har vanlig opphold, ditt arbeidssted eller stedet for den påståtte overtredelsen.

I den utstrekning at det juridiske grunnlaget for behandlingen av dine personlige opplysninger er samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykket når som helst. Tilbaketrekking vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen før uttaket.

Du kan utøve noen av dine rettigheter i forhold til dine personopplysninger ved å gi oss skriftlig beskjed, i tillegg til de andre metodene som er spesifisert i dette avsnitt 8.

10. Endringer i denne policyen

Vi kan oppdatere denne policyen fra tid til annen ved å publisere en ny versjon på nettstedet vårt. Du bør sjekke denne siden av og til for å sikre at du er fornøyd med endringer i denne policyen. Vi kan varsle deg om endringer i denne policyen via e-post.

Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de ble lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, om noen, bruker vi og / eller avslører den.

Hvis vår butikk er ervervet eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen bli overført til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

SPØRSMÅL og kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å: få tilgang til, korrigere, endre eller slette all personlig informasjon vi har om deg, registrere en klage, eller bare ønsker mer informasjon, kan du kontakte vår personvernsupport på support@breathe-tech.com eller per mail på:

Breathe Tech Ltd.
Kemp House
160 Byvei
London
EC1V 2NX
Storbritannia
Oppdatert 23 / 01 / 2020